fbpx
м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 21
Пон.-П'ятн. з 10:00 до 18:00
Суб. з 10:00 до 14:00

Чому клієнти ЖК «Преміум-Парк» відмовляються від своїх квартир?


превю-3

Переді мною сидить солідний чоловік. «Ігор» – представляється він. Одружений. Має дітей. «Ми купили двокімнатну у секції №6. Площею 80 квадратних метрів. Пройшло декілька місяців – і я бачу, що ми зробили помилку…» Видно, що говорити ці слова йому нелегко. Ігор робить паузу. Дістає схеми планування. Аби я краще зрозумів, що сталося.

Через декілька місяців Ігор вирішив відмовитися від житла, придбаного у «Преміум-Парку». Він активно вивчав пропозиції інших житлових комплексів. Мабуть, читач вже хоче дізнатися, у чому причина. Щось не так із житлом? Погана якість робіт? Некомфортні умови розрахунку? Ні, тут у Ігоря не було жодних претензій. «Стало ясно: моїй родині потрібна інша квартира. Більша, ніж ця!» – нарешті пояснює він.

Нестандартна арифметика: 1 + 1 + 2 = 4 + 1

Річ у тому, що в житловому комплексі «Преміум-Парк» лише однокімнатні та двокімнатні квартири. Що робити, якщо людина хочу більшу?.. «Ми завжди йдемо назустріч бажанням покупців. Іноді ці бажання бувають трохи екзотичні… але ми вже звикли до цього!» – каже керівник центру показів Лілія Пелехата. «Конкретно цей клієнт не хотів нічого екзотичного. Він хотів продати квартиру, яка йому на той момент вже не підходила за розмірами та плануванням. І шукав щось більше. Ми знайшли гарне рішення, яке влаштувало і його, і нас!» – додає вона.

DSC_58_edited
Ігор показує, де саме придбав нове житло

Замість цього помешкання «Преміум-Парк» запропонував клієнту в іншій секції неймовірний, на перший погляд, варіант: об’єднати дві однокімнатні квартири, і ще додати до цього… додаткову кімнату з іншої квартири! Ігор демонструє планування. Щоб було зрозуміліше – кладе на схему смартфон і блокнот. «Вітальню я об’єднав з кухнею, щоб зробити «студіо». Крім цього, у нас ще три кімнати» – коментує Ігор.

DSC_55_edited DSC_57_edited

«Так, нам доведеться зробити певні зміни у цій секції. Замість міжквартирної стіни тут буде міжкімнатна. І навпаки. Простіше кажучи, у нас у цьому кутку секції були двокімнатна, однокімнатна і ще одна однокімнатна. З двокімнатної (яка поки що вакантна) ми забрали одну кімнату для Ігоря і додали до тих двох однокімнатних, які йому припали до душі. Тепер у нього фактично чотирикімнатна. Ось така нестандартна арифметика!» – усміхається Л. Пелехата.

DSC_0819_edited
Секція №6 (праворуч, вже введена в експлуатацію)…

DSC_0824_edited
...і секція №5, яку завершують

Ігор відмовився від квартири у секції №6, яка була збудована і здана в експлуатацію першою. Власники квартир активно роблять тут ремонти. А в деяких помешканнях вже навіть живуть! Зараз у секції №5 будівельники активно проводять внутрішні роботи. У секції №4 перекривають другий поверх. А у секції №3, де придбав нове житло Ігор, все ще попереду… Фактично Ігор відмовився від синиці в руці – заради журавля в небі. «Не жалкую! Доведеться трохи довше почекати. Але воно того варте!» – каже він.

Як облаштувати помешкання на власний смак?

Купити квартиру у Житомирі це означає вкласти власні гроші у власне майбутнє. Дуже часто – ще й у майбутнє своїх дітей. «Преміум-Парк» пропонує базове стандартне планування житла – проте це не значить, що забудовник якимось чином обмежує ініціативу клієнта. Навпаки, ініціативи з перепланування та об’єднання, навіть екзотичні на перший погляд, вітаються. Особливо, якщо вони озвучені вчасно.

DSC_0892_edited

DSC_0902_edited

У ЖК «Преміум-Парк» є ще одне унікальне помешкання площею 172,3 кв. м. Як таке сталося, запитаєте ви? Власник придбав та об’єднав три квартири: дві на 11-му поверсі та одну на 12-му. В результаті він отримав комфортабельні дворівневі двосторонні 6-кімнатні (!) апартаменти, з яких чудово видно і місто, і стадіон «Полісся», і річку, і два мости: Бердичівський та Пішохідний.

DSC_0877_edited

Вид з унікальної квартири на північ…

DSC_0860_edited

…і на південь

Одразу слід сказати головне: клієнт купив житло задовго до того, як воно було побудоване. Тут не зносили готові стіни і не дірявили вже встановлені плити перекриття. Необхідні зміни у проект внесли завчасно, і квартири об’єднали в єдиний житловий простір ще в процесі будівництва. Все це результат тверезого розрахунку та здорової передбачливості господаря.

DSC_0863_edited

З вікон житлового комплексу відкриваються розкішні краєвиди о будь-якій порі року 

Частіше трапляються випадки, коли дві квартири об’єднують в одну. Об’єднання може бути «горизонтальним» (коли сполучають сусідні помешкання на одному поверсі) або ж «вертикальним» (коли зливають в одне ціле квартири на різних поверхах). Об’єднуючи «горизонтально» або «вертикально» дві однокімнатні квартири, клієнт найчастіше хоче отримати 3-кімнатну, перетворюючи другу кухню на житлову кімнату. За такою ж схемою, злиття 1-кімнатної та 2-кімнатної у сумі може дати 4-кімнатну. Про унікальну історію Ігоря – який відмовився від меншого заради більшого – ви вже знаєте.

 

 

DSC_0854_edited

Власники багатьох квартир у «Преміум-Парку» так чи інакше переплановують своє житло. Найпопулярнішим варіантом є «студіо» – коли вітальню об’єднують з кухнею-їдальнею, створюючи таким чином велику гостьову зону. Сучасне «студіо» може включати не лише вітальню та кухню, але й передпокій, і може бути реалізоване як в 1-кімнатній квартирі, так і на більш солідних житлових площах.

DSC_0866_edited

Квартира-студіо у секції №6; ліворуч – панорамна лоджія

DSC_0884_edited

Популярною також є також практика перенесення міжкімнатних стін, що не є несучими. Наприклад, власник квартири бажає збільшити одну кімнату за рахунок зменшення іншої. Або ж – збільшити санвузол за рахунок передпокою. Все це можна зробити без проблем, узгодивши свої побажання із забудовником заздалегідь.

DSC_0886_edited
На кожному поверсі можна придбати окрему комору 

Приватні гаражі також передбачені

Можна відважитися й на інші оригінальні ідеї: розділити велику кімнату на дві маленькі; відвести частину спальні під окрему гардеробну; нарешті, зробити з другої кухні (яка має водопостачання та водовідведення) не житлову кімнату, а… велику SPA-ванну з денним світлом! Висновок? Він дуже простий: чим раніше клієнт придбає житло – тим простіше забудовнику виконати побажання клієнта.

DSC_0844_edited
Секцію №4 теж активно будують 

У ЖК «Преміум-Парк» вже підведені всі комунікації

Я оглядаю будівельний майданчик у супроводі менеджера Олександра. Ми вдягли на голови захисні каски – у відповідності з технікою безпеки на будівництві.

DSC_0828_edited
DSC_0834_edited
“Ось газова станція – повністю готова. Каналізаційно-насосна станція – побудована. А це трансформаторна підстанція, вона ще будується…» –  коментує мій гід. Будівельники, побачивши людину з фотокамерою, перекидаються жартами один з одним: «Дивись, попадеш на Ютуб!

DSC_0906_edited

 

DSC_0825_edited

DSC_0831_edited

DSC_0841_edited

 

Скрізь кипить робота, і назовні, і всередині. В одному з помешкань вже практично завершена ванна кімната. Майстер з гордістю показує результат своєї праці.

DSC_0678_edited

DSC_0680_edited

Які квартири можна придбати у ЖК «Преміум-Парк»?

Час не стоїть на місці. Житловий комплекс росте, люди стають власниками квартир. Звичайно, у секції №6 вже давно немає жодної вільної. У секції №5, де завершуються оздоблювальні роботи – продано майже все. У секціях №3 та №4 розкупили близько половини наявного житла. «Преміум-Парк» гарний і великий, але не безкінечний.

DSC_0816_edited

Мабуть, це звучить трохи банально, та все ж… Людям, які замислюються над перспективами оселитися серед парків на березі Тетерева – слід поспішати. Перш за все, ми пропонуємо зайти на наш сайт:

https://www.premium-park.com.ua/

Якщо у вас виникли додаткові запитання – телефонуйте:

 +38 (097) 115 00 33

+38 (050) 033 33 51

А якщо цими зимовими днями ви гуляєте Старим бульваром – можете завітати у гості!

Житомир, Старий бульвар, 21

Контакти
  • Об'єкт будівництва ЖК Преміум Парк:

    м.Житомир, вул. Синельниківська, 14

  • Відділ показів:

    м.Житомир, вул. Старий Бульвар, 21

  • Контактні телефони: +38 (097) 115-00-33+38 (093) 020-19-04
  • E-mail: premiumpark.zt@gmail.com
Якщо у Вас виникли будь-які запитання, зв'яжіться з нашими менеджерами для професійної консультації і відповідей на всі питання.
Ви можете написати на адресу служби підтримки або зателефонувати менеджеру безпосередньо.
Чекаєм ваших листів!






  • Марина Керівник відділу продажів
  • ЛюдмилаМенеджер центру показів
  • ВолодимирМенеджер по роботі з діючими клієнтами
  • ЛіліяРегіональний керівник відділу продажів
  • ІринаМенеджер центру показів